Service – Συντήρηση αυτοκινήτου

H Maxx Motors AEBE επενδύοντας σε συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της στην νέα τεχνολογία και εξοπλίζοντας το service της   με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αλλάζει τα δεδομένα του service.

Εμπιστευθείτε το Volvo  σας στην εξειδικευμένη φροντίδα που σας προσφέρει η Maxx Motors AEBE και απολαύστε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση, προηγμένη τεχνογνωσία και διαγνωστική τεχνολογία αιχμής.

Όταν παραδίδετε το Volvo σας για σέρβις ή επισκευή σε εμάς, γνωρίζετε ότι κάνετε μια ασφαλή επιλογή. Παίρνετε γνήσια ανταλλακτικά, ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό και εγγύηση σέρβις. Θέλουμε η ζωή με το Volvo σας να είναι τόσο άνετη και εύκολη όσο είναι να το οδηγείς.

 

Volvo Personal Service

Με το Volvo Personal Service, κάθε φορά που επισκέπτεστε το συνεργείο παραδίδετε το Volvo σας στον προσωπικό σας σύμβουλο service, που γνωρίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας. Ο ίδιος θα αναλάβει τη συντήρηση, θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο και θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις εργασίες που έγιναν. Το νέο σύστημα συντήρησης και οργάνωσης των συνεργείων, που πρώτη στον κόσμο εφαρμόζει η Volvo, κάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας πιο βολική, εύκολη και αποτελεσματική. Η εξειδικευμένη ομάδα εργάζεται με την οργανωμένη προσέγγιση που εφαρμόζεται στα pit-stop της Formula 1, για να έχει έτοιμο το αυτοκίνητό σας -στις περισσότερες περιπτώσεις- σε μία ώρα. Εσείς απλώς επιλέγετε αν αυτό το διάστημα θα λείψετε ή θα χαλαρώσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι καφέ ενώ χρησιμοποιείτε το δωρεάν WiFi, εξοικονομώντας έτσι τον χρόνο που θα δαπανούσατε για τη μετακίνηση σας από και προς το συνεργείο.

Volvo Tyre Hotel

H MaxxMotors προσφέρει στους πελάτες της, μια ξεχωριστή υπηρεσία, στοχεύοντας την πλήρη φροντίδα του Volvo σας.

Με το Volvo Tyre Hotel, κάθε φορά που φτάνει η ώρα για την αντικατάσταση των ελαστικών στο αυτοκίνητο σας, αναλαμβάνουμε

 • τον έλεγχο της κατάστασης αυτών
 • αντικατάσταση ελαστικών & ζαντών
 • αποθήκευση στις εγκαταστάσεις μας
 • δωρεάν έλεγχο κάθε 10.000 χλμ.

Γνήσια ανταλλακτικά Service Volvo Σαρακάκης

Εγγύηση ανταλλακτικών εφ’ όρου ζωής

Έχοντας επιλέξει ένα Volvo, απολαμβάνετε τη σιγουριά που εμπνέει ένα αυτοκίνητο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο. Τώρα, η Volvo Car Hellas παρουσιάζει την Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που τη συνδέει με τους πελάτες της. Το πρόγραμμα τέθηκε σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2020 και είναι μοναδικό στην αγορά αυτοκινήτου. Η Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής περιλαμβάνει ανταλλακτικά που αγοράζονται και τοποθετούνται από το εξουσιοδοτημένο service της VOLVO Maxx Motors, για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος του ανταλλακτικού και των εργατικών, για ανταλλακτικά που αγοράζει ο πελάτης μετά την έναρξη του προγράμματος. Στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται αναλώσιμα ανταλλακτικά. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2651 200 400 ή επισκεφθείτε μας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στo 10° χλμ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών.

Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο σας Service Volvo Σαρακάκης

Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο σας

Με την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας, η Volvo Maxx Motors μεταφέρει το αυτοκίνητό σας από τον χώρο σας στο συνεργείο για συντήρηση ή επισκευή του και σας το επιστρέφει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για service, συμπληρώνοντας παρακάτω τα στοιχεία σας.

  Όνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλέφωνο*

  Μοντέλο*

  Χιλιόμετρα (προαιρετικά)

  Ώρα προτίμησης

  Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας δίνω τη συγκατάθεσή μου για επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων με σκοπό να λαμβάνω στο μέλλον νέα και προσφορές από την Maxx Motors AEBE μέσω των επιλεχθέντων καναλιών.

  EmailSMSΤηλέφωνοDirect Mail


  Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα τεχνικό σύμβουλο.
  ΩΡΑΡΙΟ
  ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
  ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00 - 17:00
  ΤΡΙΤΗ 09:00 - 17:00
  ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00 - 17:00
  ΠΕΜΠΤΗ 09:00 - 17:00
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00
  ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το ωράριο ενδέχεται να έχει μικρές διαφοροποιήσεις από κατάστημα σε κατάστημα και ανά τμήμα

  Μεταχειρισμένα VOLVO SELEKT

  Η Volvo Maxx Motors έχει οργανώσει ένα τμήμα μεταχειρισμένων οχημάτων VOLVO, για την εξυπηρέτηση των πελατών οι οποίοι επιθυμούν να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους με ένα καινούργιο VOLVO, ή άλλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

  Premium used cars

  Έλεγχος
  Πλήρες ιστορικό service Volvo
  Πιστοποίηση χιλιομέτρων

  Προετοιμασία
  Έλεγχος πολλών σημείων
  Μόνο γνήσια ανταλλακτικά Volvo
  Αναβάθμιση λογισμικού

  Εγγύηση
  Εγγύηση Volvo Selekt
  12 μήνες με απεριόριστα χιλιόμετρα
  Πανευρωπαϊκή κάλυψη

  Οδική βοήθεια
  12  μήνες πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια
  Volvo assistance

  Ανταλλαγή
  30 μέρες / 1.000 χλμ

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive και νιώστε την οδηγική απόλαυση Volvo.

  Βρείτε μας στον χάρτη, δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας ή συμπληρώστε την φόρμα.